Bağırsak Çalıştıran, Kabızlıktan Kurtaran Kür

Kabızlık ve bağırsak problemleri herkesin karşılaşabileceği bir sorundur. Kabızlığa ne iyi gelir? Doğal yöntemler ve bitkisel kürler ile bu sorunu ortadan kaldırmak mümkün olabilmektedir. Kabızlığı gidermenin en hızlı yolu limon kürü uygulamasıdır.

Pek çok kişi tarafından denenen ve başarılı sonuçlar alınan bir tariftir. Ödemlerinizi atmak ve sindirimden boşaltıma kadar genel bir temizlik ve rahatlama sağlamak için limon kullanımı en etkili yöntemdir. Yapımı son derece basit ve kolaylıkla tüketebileceğiniz tarifin içeriğine geçelim.

Kabızlıktan Kurtaran Limon Kürü Tarifi

  • 1 Limon Kabuğunun Rendesi
  • Yarım Limonun Suyu
  • 1 Su Bardağı Ilık Su
  • Yarım Tatlı Kaşığı Zencefil Tozu

Kabızlığı Durduran Kür

Zencefilli limonlu su yapımı için malzemeleri hazırlamaya başlayalım. Öncelikle limonu iyice yıkayıp, rendenin ince tarafı ile kabuğunu rendeleyelim. Yarım limonun suyunu da sıkıp, 1 su bardağı ılık suyun içine koyalım. İçine yarım tatlı kaşığı zencefil tozu ekleyip iyice karıştırın. Zencefil kullanımında aşırıya kaçmamaya özen gösterin.

Sabah bağırsakları çalıştırmak için hazırladığınız bu karışımı her gün aç karna tüketmelisiniz. Sabah kahvaltıdan önce içeceğiniz bu kür ile bağırsak tembelliği ortadan kalkacaktır. Özellikle limon içerikli ürünlerin zayıflamak isteyen kişiler için de etkili olduğu bilinmektedir. Bu karışım ile rahatlayan bağırsaklar sayesinde ödem atılacak ve fazlalıklardan kurtulabileceksiniz. Eğer hamile ya da emziren bir anne iseniz mutlaka kullanmadan önce bir uzmana danışmanızda fayda olacaktır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizin yayın hayatına devam edebilmesi için reklam engelleyiciyi (ad-blocker) kapatır mısınız?