2019 Saç Renkeri

2019 Yılı için saç renginizi seçtiniz mi? Sizi bu yaz capcanlı bir görünüme kavuşturacak müthiş saç renkleri ve modelleri…

Sizlere içinizdeki enerjinin dışarıdan da rahatlıkla farkedilmesi için birkaç öneri hazırladım. Bu yazımızda 2019 saç renkleri konusuna değindik ve sizlere yaz tatili için müthiş fikirler getirdik.

Yıllardır aynı renk skalasında gidip gelenler için bu yaz ezber bozma vakti geldi. 2019 pastel saç renkleri ile hem çok şık hem de çok enerjik görünmeniz olası. Son yılların popüler renklerinden smoke saç boyası ve soft mor benim favorilerim arasında. Sizler de yazımızdaki renklerin birini seçebilirsiniz.

Ayrıca renkli saç modelleri için çeşitli makyaj ve kombin önerilerimiz de olacak.

Dark yeşil saç modası daha çok kumral tenlilere yakıştığı dillendirilir. Makyajının ise saç renginin aksine daha soft olması tavsiye ediliyor.

Gri Saç Modelleri

Gri saç modelleri bu yılların en beğenilen saç renklerinden. Çeşitli kesimler ve modellerle şıklığınızı daha da taçlandırabilir, yaptığınız sırt dekolteli kombinler ile şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Daha relax tarza sahip kadınlara hitap eden bu saç rengi sizi daha genç gösterecek ve enerjinize enerji katacak.

Gri saç örnekleri

Soft bir makyaj ile smoke saç tarzınızı daha fazla ortaya çıkartabilir, köşesiz oval gözlükler ile daha şirin bir görünüm elde edebilirsiniz.

Biraz da daha renkli saç modellerini inceleyelim. 2019 yılında sizlere bir diğer önerim de daha sıcak renklere sahip pastel saç boyaları olacak.

Pastel saç örnekleri

Yapacağınız sert hatlı makyaj ile kontrast yakalayarak saç renginizi daha da ortaya çıkarmanız mümkün.

Bakımının biraz daha zor olduğunu kabul ediyorum, ama alacağınız olumlu tepkiler tüm bu zorlukların üstesinden gelecek ve capcanlı, dinamik bir tatil geçireceksiniz.

Bir alternatif de daha soğuk renkleri kullanmak olacak. Tabi bu renkleri giyim tarzınıza uydurmanız da sizin marifetinize kalmış. Genelde orta yaş ve üzeri kadınların tercihi bu gibi soğuk pastel renkleri mümkünse gri lens ve koyu makyajınız ile destekleyin.

Mavi Yeşil Saç Modelleri

Çok farklı saç kesimlerine, örgü ve bağlamalarına olanak sağlayan, uyum içinde koskoca bir yazı geçirebileceğiniz soft saç renkleri ile bakımı zor ama çok eğlenceli zamanlar sizleri bekliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizin yayın hayatına devam edebilmesi için reklam engelleyiciyi (ad-blocker) kapatır mısınız?