3000 TL Kazandıran Evde Gözlük Kutulama İşi

Ev hanımlarının, öğrencilerin ve emeklilerin rahatlıkla yapabileceği gözlük kutulama işiyle günde 100 kutu hazırladığınız taktirde aylık 3000 TL kazanma şansınız var. Başvuru detayları…

Son yıllarda ev hanımları veya evden dışarıya çıkamayan bireylerin istihdam sahasında yer almaları için işverenler tarafından evlere verilen paketleme işleri son hızla devam etmektedir. Birçok parça ürünün paketlenmesi için imkanı sağlanan kişiler evde güneş gözlüğü kutulama işi ile her ay düzenli bir gelire sahip oluyor.

Evde gözlük kutulama ile ek iş veya tamamen sabit iş olarak istihdam sağlanır. Güneş gözlüğü paketleme ile evden ayrılmadan katkı sağlayabilir ve bütçenizi daha iyi şartlara getirebilirsiniz. Yoğun bir iş temposu yerine kendi evinizde çalışma saatlerini kendiniz ayarlayarak bir iş sahibi olabilirsiniz.

Güneş Gözlüğü Nasıl Paketlenir?

Güneş gözlüğü üreten firmalarımız ev hanımlarına ve evde ek iş arayanlara kolilerle güneş gözlüklerini gönderir. Ayrıca kutuları da paketler halinde göndererek iş sürecini aktif olarak başlatmış olur. Gözlüklerin nasıl paketleneceği konusunda da ön bir bilgi verdikten sonra teslim tarihini belirterek ayrılır.

İlk olarak bu şekilde olan güneş gözlüğü paketleme işlemi sonradan yine aynı şekilde yapılarak teslim edilir. Her gözlük aynı serisi takip edilerek poşetlenip kutulara yerleştirilir. Dönemsel şekilde ayrı zamanlarda teslim edilen parça güneş gözlükleri belirli bir zaman içinde paketlenerek kutulanıp kargolanır. Ücretin yarısı iş başında, kalan kısmı da paketleri gönderirken ödenir.

Gözlük Kutulama İşi Ne Kadar Kazandırır?

Gözlük Kutulama İşiyle 3000 TL Kazanın

Gözlük kutulama işinde ücretlendirme kutu başına yapılır. Her kutuladığınız, paketlediğiniz gözlük için 1 TL kazanırsınız. Bu hesap ile günde 100 kutu hazırladığınızda aylık 3000 TL’ye kadar kazanç elde edebilirsiniz.

Sizden Beklenenler:

  • 3 farklı kutu içinden uygun modelleri uygun kutuya yerleştirmek
  • Renk uyumuna göre kutulama yapmak
  • Jelatinleme ve gözlük silme bezlerini birer tane kutulara dağıtmak
  • Kutuların kontrolünü yapmak ve büyük kolilere yerleştirmek
  • Hijyenik kurallara dikkat etmek ve ince eldivenlerle çalışmak

Aşağıdaki yorum kısmından kendiniz hakkında bilgi vererek haftalık kaç saat çalıştığınızı iletmelisiniz. Dönüşler e-mail kısmına yazdığınız mail adresinize yapılacaktır.

ÖNEMLİ UYARI: İnternet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan hiç kimse sizden para talep etmez, etmeyecektir. Size ulaşıp para isteyenlere itibar etmeyiniz.

İlgili Makaleler

804 Yorum

  1. İyi günler ben ev hanımıyım günde 3 4 saatimi bu iş için ayırabilirim işimi düzenli ve itina ile yaparım sakaryada yaşıyorum geri dönüş yaparsanız çok sevinirim

    1. Merhabalar İstanbul /Eyüp /alibeyköy de ikamet ediyorum evden çalışıyorum toka, badana, taç yapıp poşeti hazır teslim ediyordum. Sonra işler yavaşiadı. Bırakmak zorunda kaldım
      . Sonra evlere takılara boncuk yapıştırma işi yapmıştım Eminönümden alıyordum işleri şimdi bu işte de yavaşladı. Şimdi yeni boş kalmayacak iş arıyorum. Yardımcı olur geri dönüş sağlarsınız sevinirim

  2. Merhaba emekliyim istanbul da ikamet etmekteyim. Daha onceden tekstil sektöründe çalıştığım için seri ve düzen takibini çok iyi bilirim elim pratik ve hızlıdır. Isinize talibim.haftalik 30 saat uygunluğun bulunmaktadır

    1. Merhaba Kayseri’de yaşıyorum.Düzen konusunda çok titizimdir. Bu işi rahatlıkla yapabilirim. Günlük 5 saat vakit ayırabilirim

    2. Merhaba, İyi günler Sakarya da yaşıyorum öğrenciyim ve el becerilerisi konusunda çok yetenekliyim yağlı boya tablolarım bulunmaktadır. Günde 6-7 saatimi bu işe ayırabilirim. Okul ihtiyaçlarımda yardımcı olması için bu işi yapmayı istiyorum geri dönüş yaparsanız çok sevinirim😊

  3. İstanbul da ikamet ediyorum. Bütün günümü bu işe ayırabilecek durumdayım. Acil dönüş bekliyorum 🙏

    1. Merhabalar balıkesir bandırma da oturuyorum evdeyim çalışmıyorum ve boyle el sleriyle vakit gecirmekten keyif alan biriyim . Bana ulaşırsanız size en.hizli sekilde bu isi yapabilirim..ozenli ve düzenli çalışmayı seven biriyim.

  4. Merhaba kocaeli de ikamet ediyorum 15yıl özel sektörde görsel düzenliyici olarak çalıştım evde uzun zaman ayırarak itinalı bi şekilde bu işi yaparım

  5. Ankara’da yaşıyorum. Kamudan yeni emekli oldum. Eşim ve ben birlikte paketleme işini iyi yapabiliyoruz. Günde 10 saatimizi bu işe ayırabiliriz. Dönüşünüzü bekliyoruz.

  6. İyi günler.ev hanımıyım 42 yaşındayım istanbul da ikamet ediyorum çocuklarımın eğitimi için eşime destek olmak için ek is yapmak istiyorum.

  7. Merhaba; ev hanımıyım eşim tek başına çalışıyor. Bu işe ihtiyacım var. Düzenli ve titiz bir insanım. Geri dönüşünüzü bekliyorum.

    1. 36 yaşındayım. Izmirde yasiyorum. Sabırlı ve dikkatliyim. Haftada 30 saat bu ise ayılabilirim. Performansa ve gelire gore bu zamani artırabilirim.

  8. Merhaba :)
    Ben ev hanımıyım sizinle çalışmak istiyorum. Gözlük paketleme işini yapmak istiyorum gayet düzenli biriyim uyumu iyi bir şekilde yapacağıma inanıyorum.

  9. Ankara’da yaşıyorum 39 yaşındayım ve 1 çocuğum var. Maddi durumum çok kötü bu işe ihtiyacım var. Dönerseniz sevinirim.

    1. Ankara da yaşıyorum İnşaat teknikeriyim şu an çalışmıyorum günde 7 saatimi Evde ek iş yapmak için ayırabilirim

  10. Merhabalar bende evde ek iş yapmak istiyorum maddi sıkıntılarım var geri dönüş yaparsanız çok sevinirim

  11. Merhaba, Adım Hüseyin 19 yaşındayım Niğde’de yaşıyorum çalışmıyorum ve okumuyorum boş vaktim çok var severek yapabilirim

    1. S.a ben de ev hanımıyım şanlıurfada oturuyorum gözlük kutulama işini yapabilirim is deneyimim var iki cocuk annesiyim maddi sıkıntılarım var bütün günümü kutulamaya ayirabilirim

  12. Merhaba ben elif ev hanımıyım. Evde işe ihtiyacım var işinizi yapa bilirim. Elim pratiktir. Geri dönüş yaparsanız sevinirim.

    1. Selamlar.ev hanimiyim.gun içerisinde ve akşam toplamda 12 saat boşum. Çok düzenli ve titizim. Bu işi bende yapabilirim.

  13. Merhaba adım Kübra bu iş için günde 3 saat vakit ayırabilirim. Diyarbakır’da ikamet ediyorum. Titiz ve özenli bir şekilde çalışan biri olduğumu belirtmek isterim.

  14. Merhaba. Adım Ahmet. Erdemli Mersin’de yaşıyorum. İşsizim. Fazlasıyla boş zamanım var. Daha önce şeker, tatlı ve çukulata paketledim.

    1. Merhaba. Emine ismim. Çanakkale de ikamet etmekteyim. Emekliyim.elim pratik,temiz ve titiz çalışırım.size yardımcı olacağım kanısındayım. Kolaylıklar dilerim.

  15. Evde gözlük paketleme isini yapmak istiyorum.İstanbul Üsküdar da yaşıyorum.Emekli memurum.Bana dönüş yapmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.

  16. zonguldak gökçebey de ikamet ediyorum eşim şuanda işsiz acil ise ihtiyacim var sabah 10 dan aksam10.30 a kadar calisirim

      1. İzmir Bayraklı’da oturuyorum ev hanımıyım dışarıya el işi yapıyorum günlük 10 saatimi ayırabilirim gözlük kutulama veya havlu katlamak istiyorum

    1. Merhaba istanbul gunesli de ikamet etmekteyim. Şuan ev hanimiyim daha önce paketleme işi ve ince işçilik isteyen işlerde çalıştım. Bu ise ihtiyacım var ve günlük 6 saat müsait vardır.
      bilgilerinize.

  17. Merhaba! İsmim esin. Ek iş olarak gözlük paketleme işiniZi yapmak istiyorum. Sinop’ta yaşıyorum.Titiz hızlı ve düzene önem veren birisiyim. Dönüş yapmanızı bekliyorum.

    1. Merhabalar, adım Şirin.Şuan da çalışmıyorum ve müsaitim.Bu iş için uygun olduğumu düşünüyorum.Geri dönüşünüzü bekliyorum.İyi günler…

  18. Emekliyim , boş vakitlerimi değerlendirmek bütçeme katkıda bulunmak için gözlük paketleme işin talibim

    1. Ankara’ya yaşıyorum .Emekliyim.Boş vaktim oldukça çok.Evde gözlük paketleme işi yapmak istiyorum.Geri dönüşüm yaparsanız sevinirim.Tesekkürler.

      1. Ankada ikamet ediyorum temiz düzenli istenildiği gibi çalışabilirim ev hanımı yım günde 7_8saat vakit ayırabiliriz gerekirse daha fazla geri dönüş yaparsanız sevinirim.

  19. Kayseri’de yaşıyorum emekliyim. el becerim iyidir.çok rahat zaman ayırırım.memnun kalacağınızdan eminim.

    1. Merhaba, muğla da yaşıyorum. Günde 10 saatimi ayırabilirim. Şimdiden ilginize teşekkür ederim. İyi haftalar

  20. Merhaba. Böyle bir iş imkanıyla ilk defa karşılaşıyorum, yapabileceğimi düşünüyorum. Üniversite mezunuyum ve home office çalışıyorum. Titizlikle bu işi yapacağımdan şüpheniz olmasın.
    Antalya’da ikamet ediyorum.
    İyi çalışmalar.

    1. Merhaba Ben bu işi gayet iyi yapabilirim eşim işsiz iki tane cocum var onlara ihtiyaçlarını gidermek için başvurdum geri dönerseniz sevinirim anlardan 5 kişi daha var benim durumumda olan yardımcı olursanız çok sevinirim

  21. Merhaba Adım Meral Gökçe Bartın/Amasra’da ikamet etmekteyim.Ev Hanımıyım,Ek gelire ihtiyacım var,bu tür işleri yapabilirim.

    1. Merhaba ben Nevin Bezeng el becerim çok iyi.Böyle bir işe ihtiyacim var.Şanlıurfa’da oturuyorum.

  22. Istanbul da oturuyorum daha önce paketleme işi yapmıştım geri dönüş yaparsanız sevinirim

  23. Emekli,42 yaşındayım. Bu iş için gerekli zaman ve beceriye sahibim. İlgilenirseniz mutlu olurum.

  24. Merhaba işinize talibim. İki yaşında kızım var onun ihtiyacını karşılamak İçin bu işi istiyorum Allah’ın izniyle. Kızımın yaramazlığı falan yok mallarınıza asla zarar vermez. Denizli merkezde oturuyorum şimdiden teşekkür ederim.

  25. Merhaba ev hanımıym. 2 oğlum var onların eğitimine katkıda bulunmak için bu işe ihtiyacım var. Teşekkürler.

    1. Merhaba ev hanımıyım bu iş için gerekli zamanım var titizlikle yapacağıma emin ola bilirsiniz bu işe çok ihtiyacım var çocuklarım büyük elime ayağıma dolaşan olmaz dönüş yaparsanız çok mutlu olurum

  26. Antalya muratpaşada yaşıyorum ev hanımıyım günde 4-5 saat paketleme yaparım el becerim yüksektir aktif örgü örerim nişan nikah süslemesi yaptım boncuk peçetelik yaptım bu işide hijyenik ve düzgün bir şekilde yaparım cevabınızı bekliyorum

  27. Merhabalar ankarada yaşıyorum ev hanımıyım 8ile 10 saat çalışabilirim daha öncede buna benzer işler yaptım umarım dönersiniz

  28. Tuğba Çırakoğulları Samsun İlkadım’da oturuyorum.Ev hanımıyım saat sınırlamam yok.Sizinle çalışmak isterim.

  29. Merhaba.Yaptığım her işte titiz ve düzenli çalışan biriyim.Günlük çalışma saati kısıtlamam yok.Bursa Orhangazi’de ikamet etmekteyim.Geri dönüşlerinizi bekliyorum.Iyi çalışmalar.

  30. Ev hanımıyım Erzincan da yaşıyorum bu iş için gerekli zamanın ve imkanim var istenildiği şekilde yapabilirim

  31. Merhaba. Kocaeli Darıca da yaşıyorum. 45 yaşındayım. Ek iş olarak gözlük paketleme işinizi yapmak istiyorum. Özenle ve titizlikle çalışırım. Adresten alıp adrese teslim edebilirim. Dönüşünüzü rica ederim.

  32. Merhaba. Gözlük paketleme işini bende yapmak istiyorum. Çok titiz çalışırım düzene çok önem veririm. Kocaeli Darıca da yaşıyorum. Ek iş olarak yapmak istiyorum. Adresten alip adrese teslim edebilirim. Dönüşünüzü bekliyorum.

  33. Merhabalar,
    Yüzlerce insan arasında ne kadar şansım olur bilinmez ama bende bu işe talibim. Ev hanımıyım. Epey boş vaktim var ve istenilen randımanı vereceğimi düşünüyorum. Seri yapılan işleri severim. Dönüş yapmanızı merakla ve sabırla bekliyorum.

    1. Sivasta yaşıyorum el becerisinde dikkatliyim igne oyasi ile uğraşıyorum cvp verirseniz sevinirim

  34. Merhabalar İzmir ödemiş’te oturuyorum 31 yaşında ev hanımıyım 12 saat ve üzeri bu işi yapabilirim geri dönüş yaparsanız sevinirim

    1. Merhaba 45 yaşındayım.Yalova da oturuyorum.El işlerinde oldukça becerikliyim.Çeyizlik ürünler de yapıyorum.Çocuklarımın eğitimi için ihtiyaçtan dolayı çalışmak istiyorum.Bu işlere baya zaman ayırabilirim.Dönüş olursa sevinirim.

  35. Merhaba ev hanımıyım.Bu iş için saat sınırlamam yok ,çünkü gurbette olduğum için gelen gidenimde fazla olmadığı için saatlerce bu işiyapabilirim.Cocuklarimda büyük elime ayağıma dolaşan hicbir durum yok.Titizlikle bu işi yapabilirim,bu işe can-ı yürekten talibim.Tesekkur ediyorum.

  36. Merhaba adim hacer.Kocaeli/İzmit te oturuyorum.engelli bir cocuk annesiyim ve ise gercekten ihtiyacim var.gunde 12 saat ve uzeri zaman ayirabiliri.el sanatlari egitimim var.dönüşyaparsaniz cok sevinirim.

  37. Saat sınırım yok ev hanımıyım titiz ve düzenli biriyim renk, tarih, boy sıralama gibi takıntılarım vardır bu işi en iyi şekilde yapabileceğimi düşünüyorum geri dönüş yaparsanız sevinirim.

  38. Merhaba.Adım Hacer.Kocaeli/İzmit’te oturuyom.Engelli bir cocuk annesiyim.gercekten işe ihtiyacim var ve gunde 12 saat ve uzeri bu işi yapabilirim.el sanatlari egitimimde var.dönüş yaparsaniz cok mutlu olurum.

  39. Konya da ikamet ediyorum.Ev hanımıyım.Gunde en az 5 saat bu isi yapabilirim.El becerisi oldukça iyi, hızlı ve hijyenik bir insanim.

  40. Merhabalar İzmir’de yaşıyorum ev hanımıyım ve bu işe günde 4 saatimi ayırabilirim

  41. Bütün vaktimi ayırabilirim boşum titiz güzel hata yapmadan özenle çalışırım tecrübem var Giresun da yaşıyorum.

  42. Merhaba isimim Müjgan bursada yaşıyorum el becerim olduğu için bu işe başvuruyorum . Bu işe günlük 7-8 saat ayırabilirim . Hayırlı günler

  43. Merhaba,
    Ben mert Yolcu Ankara Ümitköy-Çayyolu da yaşıyorum. Şu anda dil eğitimi için işe 1 seneye yakın ara verdim. 34 yaşındayım titiz, temiz ve düzenli olmayı işime ve hayatıma yansitirim.
    Güneş gözlüğü paketleme işi bana uygun. Eşim de ev hanımı aynı titizlikle yardımcı olur. Gerekirse araçla kendimde gerekli yerlere bırakabilirim.
    İlginiz için şimdiden teşekkürler.

    1. Merhaba ben Rahime bu iş tam bana göre evde çalışmak istiyordum ve acil işe ihtiyacım var Ankara gölbaşıda ikamet ediyorum kendi aracım var getirip götürebillirim geri dönüşünüzü bekliyorum teşekkürler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizin yayın hayatına devam edebilmesi için reklam engelleyiciyi (ad-blocker) kapatır mısınız?