3000 TL Kazandıran Evde Gözlük Kutulama İşi

Ev hanımlarının, öğrencilerin ve emeklilerin rahatlıkla yapabileceği gözlük kutulama işiyle günde 100 kutu hazırladığınız taktirde aylık 3000 TL kazanma şansınız var. Başvuru detayları…

Son yıllarda ev hanımları veya evden dışarıya çıkamayan bireylerin istihdam sahasında yer almaları için işverenler tarafından evlere verilen paketleme işleri son hızla devam etmektedir. Birçok parça ürünün paketlenmesi için imkanı sağlanan kişiler evde güneş gözlüğü kutulama işi ile her ay düzenli bir gelire sahip oluyor.

Evde gözlük kutulama ile ek iş veya tamamen sabit iş olarak istihdam sağlanır. Güneş gözlüğü paketleme ile evden ayrılmadan katkı sağlayabilir ve bütçenizi daha iyi şartlara getirebilirsiniz. Yoğun bir iş temposu yerine kendi evinizde çalışma saatlerini kendiniz ayarlayarak bir iş sahibi olabilirsiniz.

Güneş Gözlüğü Nasıl Paketlenir?

Güneş gözlüğü üreten firmalarımız ev hanımlarına ve evde ek iş arayanlara kolilerle güneş gözlüklerini gönderir. Ayrıca kutuları da paketler halinde göndererek iş sürecini aktif olarak başlatmış olur. Gözlüklerin nasıl paketleneceği konusunda da ön bir bilgi verdikten sonra teslim tarihini belirterek ayrılır.

İlk olarak bu şekilde olan güneş gözlüğü paketleme işlemi sonradan yine aynı şekilde yapılarak teslim edilir. Her gözlük aynı serisi takip edilerek poşetlenip kutulara yerleştirilir. Dönemsel şekilde ayrı zamanlarda teslim edilen parça güneş gözlükleri belirli bir zaman içinde paketlenerek kutulanıp kargolanır. Ücretin yarısı iş başında, kalan kısmı da paketleri gönderirken ödenir.

Gözlük Kutulama İşi Ne Kadar Kazandırır?

Gözlük Kutulama İşiyle 3000 TL Kazanın

Gözlük kutulama işinde ücretlendirme kutu başına yapılır. Her kutuladığınız, paketlediğiniz gözlük için 1 TL kazanırsınız. Bu hesap ile günde 100 kutu hazırladığınızda aylık 3000 TL’ye kadar kazanç elde edebilirsiniz.

Sizden Beklenenler:

  • 3 farklı kutu içinden uygun modelleri uygun kutuya yerleştirmek
  • Renk uyumuna göre kutulama yapmak
  • Jelatinleme ve gözlük silme bezlerini birer tane kutulara dağıtmak
  • Kutuların kontrolünü yapmak ve büyük kolilere yerleştirmek
  • Hijyenik kurallara dikkat etmek ve ince eldivenlerle çalışmak

Aşağıdaki yorum kısmından kendiniz hakkında bilgi vererek haftalık kaç saat çalıştığınızı iletmelisiniz. Dönüşler e-mail kısmına yazdığınız mail adresinize yapılacaktır.

ÖNEMLİ UYARI: İnternet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan hiç kimse sizden para talep etmez, etmeyecektir. Size ulaşıp para isteyenlere itibar etmeyiniz.

İlgili Makaleler

804 Yorum

  1. Titizlikle bu işi yapabilecek biriyim. Trabzon’da yaşıyorum. Benim ciddi olduğum kadar umarım bu ilanda ciddidir. İnsanların hayalleri ile oynamıyorlardır

  2. Merhabalar. Ev hanımıyım ve evden çalışabileceğim bir işe ihtiyacım var. El işlerinde ki yetenek ve tecrübelerime güvenerek başvuru yapmak İstiyorum. Ulaşabilirsiniz sevinirim.

  3. Merhabalar 2 kişiyiz bu iş hakkında bilgi vermisiniz evden yapmak istiyoruz olumlu yada olumsuz dönün lütfen

  4. Bu kadar kişiden çıkma ihtimali var ise yapabilme ihtimalim oldukça yüksek:)
    İstediğim adette ve saatte yapabilirim.İstanbul

    1. Ağrı Doğubeyazıt ta oturuyorum ev hanımiyim. Çok ihtiyacım var bu işe. Büyük bir titizlikle çalışırım. Günde 10 saatten fazla zamanımı verebilirim. Sağolun

    2. İki kişiyiz ve evde boşuz. İstanbul/Zeytinburnu’nda oturuyoruz. Günde 8 saat çalışabiliriz

    3. Ben ünüversite mezunu devlet memuruyum.evimizin üst katı boş bu alanı bu işe tahsis edebilirim.bana yardımcı olacak ekibimde var. İstanbul çekmeköy de oturuyorum. Titizlik hijyen beceri özellikle güven sadakat . Gözlük kutulama işinize talibim.bir kişiye iş vereceksiniz 2-3 kışı çalışacağız. Günde en az 100-150 hafta sonlari ise 300-400 kutulama yaparız

    4. Kolay gelsin. Ben size ikinci kez yazıyorum. Ben ümraniye belediyesinde devlet memuruyum. Yerim işim sabit. Çekmeköy de müstakil aile apartmanımız var. En üst kat boşalttık. Bu katı bu işe tahsis etme düşüncesindeyim. En az 2 kişi BANA yardım edecek. Sabit sürekli olarak titiz güven hijyen şartlarında bu işinize talibim.

  5. 2 öğrenci ve anneleri bu işi rahatlıkla yaparız. Aramızda sağlıkçı var. Büyük bir çalışma masamız var.İzmir.

    1. Merhaba 23 yaşında ve ev hanımıyım bütün gün evdeyim bu işi yaparak evime katkı sağlamak istiyorum umarım geri dönüş yaparsınız

      1. Merhabalar!İstanbul Üsküdar da oturuyorum.Gözlük veya havlu paketleme işi yapabilirim.Seri,titiz ve itinayla bu işi yapabilirim

  6. İy günler ben Şehri ankara sincandan yaziyorm 29 yasindayim paketleme kutulama katlama montaj ne iş olursa yaparm verdiginiz işi istediginiz gibi özenle hasar temiz titiz çalışarak gününde teslim ederim ekip isterseniz çevremde çok dönüş yaparsanız sevinirim teşekkur edrm

  7. Üniversite mezunu işsizlerdenim. Tüm günüm boş olduğu için rahatlıkla çalışabilirim. İstanbul

  8. Merhaba İstanbul Çatalca’da yaşıyorum 25 yaşındayım evde ek iş yapmak istiyorum özenli ve titiz biriyim zamanında ürünler teslim edilir.

    1. İstanbul çatalcada yaşıyorum 25 yaşındayım yeni evliyim evde tüm günüm boş işe zaman ayırıp zamanında yetiştirim geri dönüş bekliyorum.

    2. eskişehir de yaşıyorum.Ev hanımıyım.Günlük 6yada7 saat ayırabilirim.İnşallah dönüş yaparsınız.Ekibim var onlarla daha fazla paketleme yapabiliriz.saygılar.

  9. Merhabalar ben hatice. ev hanımıyım. İstanbul- Sultangazi de ikamet ediyorum. 1 tane kreşe giden kızım var. Günlük 8-9 saatimi ayırabilirim. Başak burcuyum oldukça titizim.

  10. Ankara’da oturuyorum. Emekli ev hanımıyım. Gözlük kutulama işine talibim. Gün içinde 5-6 saat çalışırım. Geri dönüş yaparsanız sevinirim. Selamlar.

  11. Merhaba bende bu işe talibim . günde 6-8 saatimi bu işe ayırabilirim. Elimde hızlıdır.

  12. 40 yaşındayım. Bekarım. İşim yok. Bu incelikli işe talibim. Teşekkür ederim.

    1. Merhaba ben Neslihan Trabzon da oturuyorum kutulama işi yapabilirim beceri ve zamanım var günde 7 saat ayirabilirim dönüş yaparsanız sevinirim.

  13. Ben Kadriye 59 yaşındayım. Ev hanımıyım haftada 25 saat çalışabilirim. Kazanç temin etmek istiyorum. Geri dönüş yaparsanız sevinirim.

  14. İyi günler suna özer kayseride yasıyorum günlük 5-6 saat calışabilirim bazı günler dahada fazla vakit ayırabilirm

    1. Merhaba İstanbul Kayışdağından ulaşıyorum. Günde 8 saat ayırabilirim. İki kişilik ekibim mevcut. İşleri hızlı ve düzgün şekilde yetiştirabiliriz. Ulaşırsanız sevinirim .

  15. Günümü bu işe ayırabilirim işe ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim temiz calışırım şimdiden teşekkürler Ankara Etimesgut da oturuyorum.

  16. Merhaba, günlük 2 saat haftada 14 saat ayırarak çalışabiliriz. Saygılar… Antalya-Merkez

  17. Merhaba, kocaeli Karamürsel den başvuruyorum. Bu işe günde 8 saat ayırabilirim. Dikkatli ve titiz çalışma disiplinim var.

  18. Ankara/Altındağ’ da ikamet ediyorum. Saat sınırlaması yoktur. İtinalı çalışma sunacağıma inanıyorum. Teşekkür ederim.

  19. Vanda yaşıyorum. El becerim oldukça yüksektir. Daha önce de bu tur işlemeler yaptım. Herhangi başka bir işte çalışmıyorum. İşi titizlikle yapabiliim.

  20. Manisa sarıgölden yazıyorum temiz ve titiz olarak gönderilen adetleri zamanında teslim edebilirim

  21. Merhabalar daha öncede paketleme ve kutulama işleri yapmıştık inanın bir ek işe ihtiyacımız var elimiz beceriklidir dilerseniz çalışabiliriz geri dönerseniz çok memnun oluruz teşekkürler…

    1. Afyon/ Sandıklıdayım bu işe çok ihtiyacım var geri dönüş yaparsanız çok sevinirim

    2. Evde 5 6 saat bu işleri yapabilirim 23 yaşındayım kayseriliyim tecrübelerim var dönüş yaparsanız çok sevinirim…

  22. Merhabalar. Bilecik’ten yazıyorum. El becerilerim gelişmiş durumdadır. Yağlı boya resim, el sanatları ile uğraşıyorum. İş de sebat etmeye çok önem veririm. Verimli ve başarılı iş çıkaracağıma inanıyorum. Dönüşünüzü bekliyorum.

  23. Arkaşlar geri dönüş yapıpta çalışmaya başlayan varmı acaba bu iş,te cevap verirseniz sevinirim şimdi den teşekkürler

    1. Merhaba ,
      İzmir’de ikamet ediyorum . Üniversite mezunuyum evliyim ve ev hanımıyım. Çocuğum olmadığı için bana iş yapmamda engel olacak bir sorumluluğum yok. Evime katkıda bulunmak istiyorum. Sizlere de faydalı olacağımdan eminim. İş tecrübelerim var lakin evlendikten sonra işi bırakmak zorunda kaldım. 2013 yılından beri çalışıyordum şuanda 1.5 yıldır işsizim. Şimdiden teşekkürler…

    2. Merhaba İstanbul bağcılardan yazıyorum.kalabalık bir aileyiz seri bir şekilde yapabiliriz.Daha önce de bu tarz işler yaptık.deneyimliyiz.

  24. El becerilerim iyidir.gunde 8saat ayırabılirim.temiz çalışırım,kayseride yaşıyorum ,geri dönüş yaparsanız sevinirim

    1. Merhaba ben Esma sizinle çalışmak istiyorum ağrıda Doğubayazıt ta yaşıyorum bu işi 6,7 saat zaman ayırabiliriz değerlendirmenize sevinirim kolay gelsinn

  25. Ev hanımı evli istanbul heybeliada ‘da yaşıyor,sizlerle çalışmak istiyorum?Teşekkür ederim.

    1. Evde gözlük kutlama işine ihtiyacım var özenle yaparım antalya da yaşıyorum lütfen acil dönüş bekliyorum fazla kişi de eklenebilir

      1. Merhabalar.Adana yaşıyorum.6_7 saatimi rahatlıkla ayırırım ve kolayca üstesinden gelebilirim:)

        1. Merhaba izmirde ikamet ediyorum.Eşimdbende emekliyiz evde Yapabileceğimiz iş arıyoruz.evde olduğumuz için zamanında teslim edebiliriz işlerinizi dönüş yaparsanız çok sevinirim iyi günler

    1. Merhaba ben Sakarya’da yaşıyorum 42 yaşındayım 2 kızımla beraber olmak üzere bu işi yapacağımıza inanıyorum günde 6, 7 saat vakit ayırabiliriz dönüş yaparsanız sevinirim😊😊

    2. Iyi gūnler kastamonuda yaşıyorum gözlūk paketleme işini istiyorum eşim işsiz bende ev hanımıyım beraber bu işi yapabileceğimize inanıyorum el becerim var geri dönūş yaparsanız sevinirim Allahın izniyle mahcup etmeyiz geri dönūş yaparsanız sevinirim

  26. Bütün günüm boş ayrıca eşim kayınvalidem yardımcım olacaktır gözlük paketleme işini daha önce yapmıştım bu işe talibim dönüş yaparsanız sevinirim.

    1. Merhaba bu işe çok ihtiyacım var ev hanımiyim Van dan yazıyorum geri dönüş yaparsanız çok iyi olur

    2. Merhabalar, istanbul şişlideyim bu işi yapmak istiyorum 26 yaşındayım daha önceden bu tarz işler yaptım bu nedenle tecrübeliyim titiz ve seri çalışırım gününüm en az net 3 4 saatini bu işe verebilirim geri dönüş yaparsanız çok sevinirim evlenicem ve birikim yapmam lazım :)

      1. Üniversite mezunuyum, el sanatlarına çok yatkınım, paketleme işinde tecrübem vardır. Temiz ve titiz çalışırım.Hiçbir engelim yok. Günde 8 saat çalışabilirim. Bu işe talibim.

  27. Merhaba Adım Hanife İstanbul büyük Çamlıca da ikamet etmekteyim ev hanımıyım gözlük paketleme yapabilirim evde benimle birlikte kızımda var birlikte 5 sat günlük çalışabiliriz haftada 35 saat dönüş yaparsanız sevinirim
    İyi çalışmalar

  28. Merhaba
    Adım Hanife evde gözlük paketleme yapabilirim bunun için günde 5 saat çalışabilirim İstanbul büyük Çamlıca da ikamet etmekteyim ev hanımıyım

  29. Büşra Ataç Ankara’da yaşıyorum emekli babamla birlikte günde 4-5 saat çalışarak fazla ürün teslim edebiliriz dönerseniz sevinirim

  30. Merhaba , 44 yaşındayım . Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yaşıyorum . 27 sene esnaflık yaptım ve şu an ev hanımıyım . 5-6 saatlik net boş zamanım var .

  31. Merhaba ben ebru sarıkartal
    Haftada 50 saat çalışabilirim
    Paketleme işinde çevrem sebebiyle
    Ekip olarak daha fazla saat çalışma imkanım da olabilir
    İzmir cesme de ikamet ediyorum
    Saygilar

  32. Merhaba, gözlük kutlama işi için 5 saat rahatlıkla ayırıp kutulamayı istenilen titizlikle yaparım. Malatya da ikamet ediyorum.

  33. Merhaba. Üniversitede tasarım öğrencisiyim. Titiz ve özenli çalışırım. Eğitimim gereği bu tarz işlere elim yatkındır. Harçlığımı kazanmak için bu işe ihtiyacım var. Geri dönüş yaparsanız sevinirim. Iyi çalışmalar.

  34. Kayseri’de yaşıyorum 35 yaşındayım günde 9-10 saat boş zamanım var dönüş yaparsanız sevinirim

    1. Merhaba, emekli bankacıyım. 48 yaşındayım. Istanbul’da yaşıyorum. Zaman yönünden sıkıntım yok. Teşekkürler.

    2. Merhaba.İstanbul’da yaşıyorum.Şu an çalışmıyorum.Günde 9-10 saatimi bu iş için ayırabilirim.

    3. Merhaba bizde eşimle evdeyiz eşim asker emeklisi 46 yasındayız bende halkeğitimde hocalık yaptım şuan evdeyiz bize vereceğiniz imkanla evde6herşeyi yapabiliriz. Itinayla. Yardımcı olursanız çok sevinirim

  35. Merhaba, adım Hülya günde 6 7 saat paketleme yapabilirim elim hızlı ve pratiktir. Sakarya da ikamet etmekteyim. Özel sektörde 11 yıllık iş deneyimim var.

    1. İstanbul da oturuyorum ev hanımıyım 40 yaşındayım günde 10 saat temiz ve titizlikle gözlük paketleyebilirim

  36. Kocaeli / degirmendere bölgesinde ikamet ediyorum. 32 yaşındayım. Evliyim ve 1 çocuğum var 7 aylık. Bebeğim erken doğduğu için durumumuz iyi değil ve prematüre olduğundan dolayı çalışamıyorum. Fakat evde paketleme işini rahatlıkla yapabilirim. Olumlu yada olumsuz yönde geri dönüş yaparsanız sevinirim. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

    1. Evdeyim çalışmiyorum paraya ihtiyacım var dışarda calisamiyorum iki çocuğum var biri 18 diğeri 9 evde boş saatlerim çok bu işi yapabilirım daha önce böyle bir iş yapmıştım inşallah olur iyi günler

    2. İstanbul kaynarcada ikamet ediyorum b
      ütün günüm boş ayrıca eşim kayınvalidem yardımcım olacaktır gözlük paketleme işini daha önce yapmıştım bu işe talibim dönüş yaparsanız sevinirim.

    1. Merhaba 33 yaşındayım kayseride yaşıyorum zaman sıkıntım yok geri dönüş yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

      1. İyi günler istanbulda ikametgah ediyoruyor daha önce pastane, tekstil, boncuk işleme ve gelinlik abiye aksesuarı yaptım elim yatkındır el işlerine

  37. Merhaba 2 çocuk annesiyim ve çocuklarım küçük olduğu için çalışma imkanım yok aile bütçesine evden katkıda bulunmak istiyorm beni tercih ederseniz çok mutlu olurum

    1. Merhabalar evdeyim çalışmiyorum elim çok hızlıdır her işi yaparım böyle isler yapmıştım çok ta severim paraya ihtiyacım var inşallah olur iyi günler

    2. Hayırlı günler ben Kübra ev hanımıyım sakaryada yaşıyorum bu işi evimde rahatlıkla istenilen şekilde yapabilirim geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum

  38. Merhabalar. Adım İdil. Bursa’da oturuyorum. Çalışmıyorum o yüzden bütün günümü ayırabilirim.

  39. Ev hanımıyım 24 saat yapabilirim temiz ve titiz çalışırım herzaman istanbul Beykozda yım Bu işi yapmak istiyorum işe ihtiyacım var..

    1. Merhabalar, haftada 45-50 saatimi ayırıp paketleme islerinizden herhangi birini yapabilirim.

  40. Merhaba, İstanbul’da öğrenciyim. Şu an tatil döneminde Kütahya’da oturuyorum, ek iş arıyorum. Günde 8-10 saatimi bu işe ayırabilirim. İstanbul’da da işe daha az saatlerde devam edebirim. Geri dönüşünüzü bekliyorum.

  41. Ankara’da ikamet ediyoruz. 4-5 kişiyiz. Günlük 12 saat calisabiliecek durumdayız. Daha önce buna benzer tecrübelerimiz var. Elimiz yatkındır. Dönüş yaparsanız seviniriz. Kolay gelsin.

    1. Kocaeli’de yaşıyorum.16 yıl finans konusunda iş tecrübem var. Belirtilen işi itinayla yapabilirim.Syg,

      1. Günde 7 saat çalışabilirim çocuklar okuldan dönene kadar elim hızlıdır temiz çalışırım

      2. Elimden her iş gelir işimi temiz yaparım Ankarada oturuyorum haftalık 50 saat çalışabilirim.

  42. Merhabalar,
    Rize’de ikamet ediyorum ve dört çoçuğum var. Ek gelir olarak ve çocuklarımın okul masrafları için sizlere ulaşıyorum. bu işi düzenli ve titiz şekilde yapabileceğimi biliyor ve inanıyorum. Değerlendirmenizi bekliyorum
    Saygılarımla

  43. Ben Sakarya Hendek ilçesinde yaşıyorum ve bu işi düzenli bir şekilde yaparım dönüş yaparsanız sevinirim

  44. Merhabalar
    İsmim Özlem. Rize ‘de yaşıyorum. Küçük bir kuaför dükkanım var. Ek gelire ihtiyacım var. Çocuklarıma dahada destek olabilmek için bu işi yapmak istiyorum.. Mesleğim sebebiyle elim yatkın ve görselim iyidir. Miktar olarak ne kadar isterseniz o kadar kutulama yapabilirim.

    Değerlendirirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler…

    1. Mrh ben Esma ağrı Doğubeyazıt ta yaşıyorum ev hanımıyım günlük 5,6 saatimi ayırabilirim kendime güveniyorum ellim hızlı ve yakındır böyle işlere değerlendiriseniz sevinirim😊

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizin yayın hayatına devam edebilmesi için reklam engelleyiciyi (ad-blocker) kapatır mısınız?