1000 Kalori Yaktıracak Ev Egzersizleri

Doğru okudunuz! Evde bu hareketleri yaparsanız tam 1000 kalori harcayabilir ve hızlıca zayıflayabilirsiniz. Hem bedenen daha dinç olmak hem de zayıflamak için size sunulan bu listede yer alan hareketleri yaparak kolayca zayıflayabilirsiniz.Eğer herhangi bir rahatsızlığınız yoksa hareketleri kolayca yapabilirsiniz. Düzenli yaptığınız zaman daha da hızlı etkisini görebileceğinizi bilmelisiniz. O zaman, hadi gelin tüm hareketleri tek tek inceleyelim ve yapmaya başlayalım.

Squat ile başlayalım!

Squat ile 1000 kalori yakabilirsiniz.

Bacaklarınızı omuz genişliğinde açıp, çok eğilmeden dizlerinizi bükün ve sırtınızı dik konuma getirin. Kalçanız yere paralel olsun. Bu hareketi 25 kere yapın.

Zıplayalım!

Zıplama hareketi

Kollarınızı her iki yana açın ve zıplayın. Bacaklarınız omuz genişliğinde açık olursa daha fazla etkisini görebilirsiniz. Kolları ve bacakları açıp kapatarak zıplamayı da tercih edebilirsiniz. Bu hareketi tam 50 kere yapmalısınız.

Mekik çekelim!

Mekik çekelim 1000 kalori yakalım

Yere sırt üstü uzanıp, ellerinizi başınızın arkasına alın ve dizlerinizi kırın. Kendinizi dizlerinize doğru kaldırın ve indirin. Dilerseniz yere paralel duran ayaklarınızın üzerine ağırlık koyabilirsiniz. Bu hareketi tam 50 kere yapmalısınız.

Şınavsız olmaz!

Şınav çekerek 1000 kalori yakabilirsiniz.

Sırt üstü yere uzanın, ellerinizi omuz genişliğinde açın. Vücudunuzu sıkın ve asla esnemeyin. Dirseklerinizden güç alın, omuz ve karın kaslarınızı çalıştırıp yere doğru inin ve kalkın. Bu hareketi 25 kere tekrarlayın!

Sırada Burpees!

Burpee Egzersizi

Dizlerinizi bükün ve kalçanız yere paralel olsun. Daha sonra dizleri bükün ellerinizi yere koyun ve şınav pozisyonu alın. Sonra kalkın ve yukarı doğru sıçrayın. Sonra tekrar yeniden başlayın. Bu hareketi tam 25 kere yapın.

Bu hareketleri tekrar başa dönerek bir kere daha tekrar etmelisiniz. Ortalama olarak 25 dakikada her günün egzersizini tamamlayabilirsiniz. Toplamda 5 adet hareketiniz var. Hem bedenen kendinizi dinç hissedecek hem de her gün düzenli olarak yaparsanız ne kadar faydalı olduğunu sizde fark edeceksiniz.

Yanında sağlıklı beslenme programınızı ekleyerek ve günlük olarak yürüyüşünüzü aksatmayarak devam ederseniz, çok kısa sürede sonuca sizde inanamayacaksınız. Yalnız unutmayın, her gün düzenli yapmak işin asıl önemli tarafı. Aksatmayın ve disiplinli şekilde konsantre olun!

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Nasıl olabili squat 20 tane 20 kalori yakar jumping 20 tane 20 kalori yakar eee malikte öyle.. Nasıl ya burpees! Kac kalori yakar? Bem hergun bakın hergun 3 saatte 1100 kalori harcıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizin yayın hayatına devam edebilmesi için reklam engelleyiciyi (ad-blocker) kapatır mısınız?